Campaña Asodabéisbol

Historia de la Fundación Águilas del Zulia

 

AGUILAS vs TIGRES (Dec 10, 2023)

 

 
Box Score
 

 

AGUILAS DEL ZULIA 2023-24
TIGRES 5, AGUILAS 4
Dec 10, 2023 at Maracay (Jose Perez Colmenare)

AGUILAS   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Castillo, Ali 2b/3b 
Basabe, Osleivis lf/cf 
Odor, Rougned dh 
Reyes, Angel rf 
Sanchez, Hector c/1b 
Castro, Luis 1b/lf 
Flete, Bryan 3b/lf 
Lopez, Deiner ss/2b 
  Romero, Alexander ph 
  Sucre, Jesus c 
Chourio, Jaison cf 
  Galvis, Freddy ph 
  Torrealba, Eduardo ss 
  Lopez, P dh/p 
  Jimenez, Eduardo p 
  Castillo, Ruben p 
  Acosta, Aldry p 
  Infante, Gregory p 
  Castellano, Eiberson p 
  Bracho, Silvino p 
Totals  39  12  28  12 
  
TIGRES   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Ramos, Jose rf 
Mendoza, Yonathan lf/ss 
Amarista, Alexis 2b 
Martinez, Jose dh 
Rodriguez, Yorman 1b 
Tocci, Carlos cf 
Aguilar, Angel 3b 
Leon, Sandy c 
Rodriguez, Keyber ss 
  Melendez, Manuel ph/lf 
Vargas, Jonathan p 
  Rondon, Jorge p 
  Figueroa, Eduardo p 
  Jones, James p 
  Rondon, Bruce p 
  Custodio, Claudio p 
  Cavanerio, Jorgan p 
  Santana, Yasel p 
Totals  34  10  30  12 
Score by Innings                      R  H  E
---------------------------------------------
AGUILAS............. 000 030 100 0 -  4 12  2
TIGRES.............. 013 000 000 1 -  5 10  0
---------------------------------------------

Note: 1 out, 2 runners LOB when the game ended.

 

E - Castillo, A; Jimenez, E. DP - AGU 1; TIG 2. LOB - AGU 12; TIG 12. 2B - Basabe, O; Reyes, A. 3B - Castillo, A; Flete, B. HR - Castillo, A. SH - Castro, L; Mendoza, Y; Tocci, C 3.

 

AGUILAS   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Lopez, P   2.0  10  14 
Jimenez, Eduardo   0.2 
Castillo, Ruben   1.0 
Acosta, Aldry   2.0 
Infante, Gregory   1.0 
Castellano, Eiberson   1.0 
Bracho, Silvino L  1.1 
  
TIGRES   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Vargas, Jonathan   4.2  18  19 
Rondon, Jorge   0.1 
Figueroa, Eduardo   0.1 
Jones, James   0.2 
Rondon, Bruce   0.1 
Custodio, Claudio   1.1 
Cavanerio, Jorgan   1.1 
Santana, Yasel W  1.0 
Win - Santana, Y. Loss - Bracho, S. Save - None.

Umpires -
Start: Time: Attendance:

 

 
Play-by-Play
 

 

AGUILAS DEL ZULIA 2023-24
TIGRES 5, AGUILAS 4
Dec 10, 2023 at Maracay (Jose Perez Colmenare)

AGUILAS starters: 22/2b Castillo, A; 37/lf Basabe, O; 12/dh Odor, R; 30/rf Reyes, A; 44/c Sanchez, H; 5/1b Castro, L; 3/3b Flete, B; 4/ss Lopez, D; 0/cf Chourio, Jai;
TIGRES starters: 0/rf Ramos, J; 0/lf Mendoza, Y; 2/2b Amarista, A; 40/dh Martinez, Jo; 10/1b Rodriguez, Y; 16/cf Tocci, C; 0/3b Aguilar, A; 27/c Leon, S; 22/ss Rodriguez, K; 37/p Vargas, J;
AGUILAS 1st - Castillo, A grounded out to p. Basabe, O singled to right field. Odor, R flied out to cf. Reyes, A struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.
TIGRES 1st - Lopez, P. Ramos, J grounded out to 3b. Lopez, P to p. Mendoza, Y walked. Amarista, A flied out to lf. Martinez, Jo singled; Mendoza, Y advanced to third. Rodriguez, Y flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.
AGUILAS 2nd - Sanchez, H popped up to ss. Castro, L popped up to 3b. Flete, B singled to right field. Lopez, D grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.
TIGRES 2nd - Tocci, C walked. Aguilar, A popped up to 2b. Leon, S flied out to rf. Rodriguez, K walked; Tocci, C advanced to second. Ramos, J singled to left field, RBI; Rodriguez, K advanced to third; Tocci, C scored. Mendoza, Y popped up to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.
AGUILAS 3rd - Chourio, Jai walked. Castillo, A grounded into double play ss to 2b to 1b; Chourio, Jai out on the play. Basabe, O flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.
TIGRES 3rd - Amarista, A singled to left field. Martinez, Jo singled to left field; Amarista, A advanced to second. Rodriguez, Y singled to center field, RBI; Martinez, Jo advanced to second; Amarista, A scored. Tocci, C out at first 3b to 2b, SAC; Rodriguez, Y advanced to second; Martinez, Jo advanced to third. Jimenez, E to p for Lopez, P. Aguilar, A singled to left field, RBI; Rodriguez, Y advanced to third; Martinez, Jo scored. Leon, S struck out swinging. Rodriguez, Y scored on a throwing error by p, unearned. Rodriguez, K flied out to rf. 3 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.
AGUILAS 4th - Odor, R popped up to 3b. Reyes, A doubled down the lf line. Sanchez, H hit into double play lf to 2b; Reyes, A out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.
TIGRES 4th - Castillo, R to p for Jimenez, E. Ramos, J flied out to cf. Mendoza, Y flied out to lf. Amarista, A flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.
AGUILAS 5th - Castro, L flied out to lf. Flete, B tripled to right field. Lopez, D struck out swinging. Chourio, Jai singled to center field, RBI; Flete, B scored. Castillo, A homered to left field, 2 RBI; Chourio, Jai scored. Rondon, J to p for Vargas, J. Basabe, O doubled to center field. Odor, R struck out swinging. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.
TIGRES 5th - Acosta, A to p for Castillo, R. Martinez, Jo struck out looking. Rodriguez, Y popped up to 2b. Tocci, C flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.
AGUILAS 6th - Figueroa, E to p for Rondon, J. Reyes, A walked. Sanchez, H singled to right field; Reyes, A advanced to second. Castro, L out at first 3b to 2b, SAC; Sanchez, H advanced to second; Reyes, A advanced to third. Jones, J to p for Figueroa, E. Flete, B struck out looking. Lopez, D flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.
TIGRES 6th - Aguilar, A grounded out to ss. Leon, S grounded out to 1b unassisted. Rodriguez, K singled to left field. Ramos, J struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.
AGUILAS 7th - Rondon, B to p for Jones, J. Chourio, Jai grounded out to ss. Castillo, A tripled to left field. Basabe, O singled to shortstop, RBI; Castillo, A scored. Odor, R walked; Basabe, O advanced to second. Custodio, C to p for Rondon, B. Reyes, A flied out to cf. Sanchez, H walked; Odor, R advanced to second; Basabe, O advanced to third. Castro, L struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.
TIGRES 7th - Infante, G to p for Acosta, A. Mendoza, Y singled to shortstop. Amarista, A grounded into double play ss to 2b to 1b; Mendoza, Y out on the play. Martinez, Jo struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.
AGUILAS 8th - Flete, B singled to center field. Lopez, D reached on a fielder's choice to shortstop; Flete, B out at second ss to 2b. Galvis, F pinch hit for Chourio, Jai. Galvis, F struck out swinging. Castillo, A singled to shortstop; Lopez, D advanced to second. Cavanerio, J to p for Custodio, C. Basabe, O walked; Castillo, A advanced to second; Lopez, D advanced to third. Odor, R struck out swinging. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.
TIGRES 8th - Castillo, A to 3b. Basabe, O to cf. Flete, B to lf. Lopez, D to 2b. Torrealba, E to ss for Galvis, F. Castellano,E to p for Infante, G. Rodriguez, Y reached on an error by 3b. Tocci, C grounded out to c, SAC; Rodriguez, Y advanced to second. Aguilar, A struck out swinging. Leon, S walked. Melendez, M pinch hit for Rodriguez, K. Melendez, M struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.
AGUILAS 9th - Mendoza, Y to ss. Melendez, M to lf. Reyes, A flied out to cf. Sanchez, H struck out swinging. Castro, L struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.
TIGRES 9th - Bracho, S to p for Castellano,E. Ramos, J singled to right field. Mendoza, Y grounded out to 3b, SAC; Ramos, J advanced to second. Amarista, A intentionally walked. Martinez, Jo struck out swinging. Rodriguez, Y reached on a fielder's choice to third base; Amarista, A advanced to second; Ramos, J out at third 3b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.
AGUILAS 10th - Castro, L placed on second. Santana, Y to p for Cavanerio, J. Flete, B flied out to cf. Romero, A pinch hit for Lopez, D. Romero, A flied out to p. Torrealba, E grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.
TIGRES 10th - Castillo, A to 2b. Sanchez, H to 1b. Castro, L to lf. Flete, B to 3b. Sucre, J to c for Romero, A. Rodriguez, Y placed on second. Tocci, C grounded out to 3b, SAC; Rodriguez, Y advanced to third. Aguilar, A intentionally walked. Leon, S singled to second base, bunt, RBI; Aguilar, A advanced to second; Rodriguez, Y scored. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.